Training theatersport

Theatersport heeft afgelopen jaren een grote vlucht gemaakt. Ook andere manieren om improvisatie te gebruiken voor een avondvullend avontuur vind steeds meer aftrek. Ik train zowel beginnende als gevorderde spelers.

Heeft jouw vereniging behoefte aan een andere, frisse insteek?

Of zit je om een andere reden zonder trainer? Met bijna 30 jaar ervaring en een diepe liefde voor het spel kan de Improtrainer jou van dienst zijn.

Met veel gevoel voor de groepsbeleving en een scherp oog voor een fijne veilige omgeving kan ik wellicht nét dat zetje geven waar jouw groep behoefte aan heeft.

Aandacht voor de speler met behulp van persoonlijke feedback, teamspirit als basis en een grote kennis van spelvormen en  het trainersvak, maken de trainingen tot een warm maar leerzaam feestje waar je veel aan overhoudt.

Theatersport voor beginners

Voor beginners is er een step by step benadering waarin het ontdekken van het spel en de feestvreugde die dat oplevert zorgvuldig is opgebouwd.

Voor de meer gevorderde speler zijn er trainingen waar je spelenderwijs bewust wordt van je acteer- en improvisatie kwaliteiten. Waar liggen je ongebruikte mogelijkheden? Waar kan het beter? Weet je eigenlijk hoe goed je bent?

Groei en geniet nog nét iets meer van het spel.

Theatersport voor gevorderden

Voor gevorderden graaft de Improtrainer zich in in de behoeftes van de groep. Ontdekken, kanaliseren en samen vormgeven van de wensen en mogelijkheden van de groep tot een nieuwe spelvorm.

Misschien spelen jullie al jaren samen en bevinden jullie je in een creatieve stand-still. Een buitenstaander met kijk op de zaken als de Improtrainer kan wellicht helpen om de flow weer terug te brengen.

Wil je weten of de improtrainer voor jouw vereniging/groep beschikbaar is? Neem contact op met mij…

trainer theatersport voor gevorderden