Trainingen voor bedrijven en organisaties

Hoe zou je een goed functionerende organisatie omschrijven? Een werkplek waar een cultuur van respect heerst? Een plek waar behendig gecommuniceerd wordt, waar sprake is van dynamisch teamwork, gedreven probleemoplossing plaats vindt en waar creativiteit elke dag floreert?

Vergroot vertrouwen, geloofwaardigheid, emotionele intelligentie en communicatieve vaardigheden

In de workshops van De Improtrainer maken  de deelnemers kennis met activiteiten die gebouwd zijn op vertrouwen, geloofwaardigheid, emotionele intelligentie en communicatieve vaardigheden. Kwaliteiten en vaardigheden, die op hun beurt groepen en teams vullen met respect en enthousiasme. Deze unieke en innemende oefeningen zijn bedoeld om de deelnemer te helpen om  het beste uit zichzelf te halen en bij te dragen aan het welbevinden van anderen.

Omdat de oefeningen veilig, speels en ervaringsgericht zijn, zullen de deelnemers deze menselijke kwaliteiten direct met zichzelf en hun omgeving verbinden. Met als gevolg dat de deelnemers met nieuwe inzichten en met een goed gevoel het geleerde in de praktijk gaan brengen. Ook na de workshop…

De Improtrainer helpt je om jouw werkplaats om te vormen naar een plek waar creativiteit floreert.


Improvisatietheater laat mensen op een meer open manier naar de wereld kijken. Mensen accepteren meer, staan open voor nieuwe ervaringen, lachen meer en stimuleren anderen. Op deze manier ontstaat er een werkplek waar mensen met plezier heen gaan, hun werk optimaal uitvoeren, een actief lid zijn van een groep. Op deze manier dragen zij actief bij aan het doel en de waarden van de organisatie.